A hétfő esti jógán a hatha jóga harmonizáló és a gerincjóga gerincbarát ászanáival és gyakorlataival ismerkedhetsz meg. Az ülő életmód káros hatásai miatt fontos a gerinc egészségét megőrizni és fejleszteni a testtartást. Emelett a hatha jóga gyakorlatai kiegyensúlyozzák az idegrendszer működését és harmonizálják az érzelmeket.

Az összpontosított és irányított figyelem által fejlődik a koncentráció. A különböző légzőtechnikákkal pedig a helyes légzést is elsajátítod.Egy-egy ászana illetve gyakorlatsor után a testben létrejövő érzeteket, változásokat ítéletmentesen megfigyeled, ezzel növelve az elfogadást, egy békés tudatállapotot létrehozva, melyet a relaxáció után is még sokáig tapasztalhatsz. Az órát hangtálas relaxációval zárjuk. A jóga és a tibeti hangtálas relaxáció során a finomenergetikai blokkok kioldódnak a testből és az elme elcsendesedik.

Nagyon sok szeretettel várlak az óráimon!
Hanna

“A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend van és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a külvilágot is.” Bagdy Emőke