Tradicionális jóga, szinte az összes irányzat alapja.  

A jóga erősíti és rugalmassá teszi testünket, fejleszti a testtudatot, ugyanakkor stimulálja a vérkeringést és a belső szerveket, regenerálja az emésztést, erősíti az immunrendszert és javítja a koncentrációs képességet. Ha nem csak a testre gyakorolt hatását nézzük: lecsendesíti az elmét, kiegyensúlyoz és megnyugvást ad, ugyanakkor olyan érzelmek szabadulhatnak fel, amelyek építik önbizalmunkat, fejlesztik tudatunkat. Segít megtalálni a saját belső békénket, és kapcsolódni önmagunkhoz. Folyamatos önismeretet és önelfogadást tapasztalhatsz meg a matracodon. A gyakorlás során energiaáramlás zajlik, melyek mind a 7 csakrára hatással vannak. 

Ha csak most ismerkedsz a jógával, ezen az órán remekül elsajátíthatod az alapokat, hiszen egy-egy ászanát (jógagyakorlatot) pár légzésig kitartunk, és ez idő alatt a hallott instrukciók alapján tökéletesíteni tudod a kivitelezést. Emiatt az órákra folyamatosan becsatlakozhatsz akár teljesen kezdőként is. 

Hogyan zajlik egy óra?  

Pár perces ráhangolódással indul, hogy ne csak testben, hanem elmében is megérkezzünk. Bemelegítéssel folytatjuk, majd különböző jógagyakorlatokat végzünk, amiket részletes instrukciók mellett megtanulunk helyesen kivitelezni, mindenki a jelenlegi állapotának megfelelő nehézségi szinten. Az órát légzőgyakorlattal és mélyrelaxációval zárjuk.