Pilates, jóga, Yogalates

A szegedi Waldorf iskola angol nyelvtanára voltam kb. tíz évig, majd nyolc év svédországi nyelvtanári és jóga-pilates-zumba oktatói tapasztalataim után Magyarországra visszatérve folytatom kedvenc tevékenységeimet. A nyelvek tanítása intellektuális, fejközpontú, míg a különböző mozgásformák tanításában a tudat és a test összekapcsolása és a mozgás örömének megmutatása a cél.
Nagy élvezettel osztom meg azt a tudást, amit svéd és magyar iskolákban, egyetemeken és az amerikai PEAK Pilates tanfolyamon szereztem meg. Külön öröm számomra, ha meg tudom teremteni a csoportomban azt az elfogadó légkört, amitől bármely korosztály, testalkat és nem képviselői szívesen csatlakoznak hozzánk. A jelenlegi, újonnan indult csoportjaimba nem csak barátnők, hanem anya-lánya „kombók”, tinédzserek, férfiak és házaspárok is rendszeresen járnak és örömmel fogadják az újonnan érkezőket, kezdőket is.

“Annyi idős vagy, amilyen gerinced!”
(J. H. Pilates)

“Néhány jól kidolgozott mozdulat, amelyet kellő sorrendben és megfelelően hajtunk végre, többet ér, mint több órányi tornagyakorlat vagy erőltetett kicsavarodás.”
(J. H. Pilates)

Várlak szeretettel!
Gábor Adrienn