A LoveYourBelly egy speciális hasizom fejlesztő tréning, mely elsősorban a várandósságo(ka)t követő szétnyílt hasizom regenerálására kínál hathatós és tartós megoldást. A szült nők több mint 80%-át érintő változás elsőként a has esztétikai megjelenésénél okoz problémát, majd felléphetnek társjelenségek is: derék-, hát-, térd-, bokafájás, inkontinencia.  

A tanfolyam egy alkalmas, 180 percet vesz igénybe. A tréning ára tartalmazza az állapotfelmérést, az egyénre szabott gyakorlatsort, a táplálkozási, életvezetési tanácsokat és az életfogytig tartó konzultációs lehetőséget. 

Első kézzelfogható eredményei már 2-3 hét után jelentkeznek! 

 A gyakorlatok hatására a derék sokkal karcsúbb lesz, erősödik a hát, a has és a váll izomzata, megszűnik a hanyagtartás. 

A tréning elvégzése ajánlott 1-2-3-4….gyermek után akár sok évvel is, várandósoknak, várandósságra készülőknek egyaránt, illetve bárkinek, akit akár anatómiai okok miatt érint a szétnyílt hasizom problémája.  

Mivel a jelenség férfiaknál is szép számmal jelentkezik, az ő jelentkezésüket is várjuk! (csoportbeosztás külön nemek szerint történik) 

Résztvevők száma limitált max. 6 fő 
 
Csoportos, egyéni és páros tanfolyamokat kínálunk. 
Az egyéni alkalmakra babádat is magaddal tudod hozni. 

Bővebb leírás: www.kozeppontfele.hu 

A tanfolyamra bejelentkezés szükséges! 
Messenger: Móni Boga 
E-mail: kozeppontfele@gmail.com 
Telefon: 06703915795