A TRX® egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett core izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod. Egy egész testet átmozgató edzésforma. TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, katonai kiképzésekhez használták.

A szuszpenziós edzések alapja tehát, hogy egy felfüggesztési pontról lóg a heveder, mellyel különféle gyakorlatokat végezhetünk, végsősoron saját testsúlyunkkal.

A TRX minden apró izmot megdolgoztat, a segítségével végezhető gyakorlatoknak csak a fantázia és aktuális erőnléted szab határt, így ebbe a mozgásformába biztosan nem fogsz beleunni.

Variációk:
Minden gyakorlatnak van nehezebb-könnyebb variációja, sőt sok gyakorlatnál egyszerűen a felfüggesztési ponthoz képest való testhelyzetünkkel tudjuk módosítani a gyakorlat nehézségét. Így edzettségi szinttől függetlenül mindenki megtalálhatja a saját pozícióját, nehézségi fokozatát.

Stabilizáló izmok:
Ahhoz, hogy testünket megtartsuk, a gyakorlatok során elkerülhetetlen a törzs stabilizáló izmainak bekapcsolása. Így a nagy izmok mellett, a törzstartó izmait is edzük. A helyes testtartással, az erőközpont aktiválásával, egyensúlyunk megtartásával minden porcikánk dolgozik.

Mitől nagyszerű ez az edzésforma?

  • Teljes testet átmozgató edzést nyújt
  • Fejleszti a core (törzstartó) izomzat stabilitását
  • Fejleszti az egyensúlyérzéket
  • Több, mint 300 gyakorlat végezhető vele
  • Javítja a testtartást

Egyéni, duó, trió órák bejelentkezéssel!